Istoria firmei

Stadion Bar asociaţie familială, Ludy SRL, 1991-2024

Societatea cu răspundere limitată Ludy porneşte ca asociaţie familială în vara anului 1991. Membrii fondatori ai asociaţiei sunt Ludescher György, tatăl meu, Ludescher Piroska, mama mea, precum şi fratele tatălui meu Ludescher Oszkár.

Afacerea apare ca o spărgătoare de drumuri. în a cest domeniu, imediat după schimbarea regimului. Barul "Stadion" de atunci şi de acum a apărut ca al treilea bar în oraş şi în prezent este unul dintre cele mai vechi baruri din oraş. Pentru prima dată mama mea şi unchiul meu lucrau cu schimbul, dar în scurt timp şi tatăl meu li s-a alăturat abandonându-şi locul de muncă, dar totuşi s-au dovedit a fi puţini şi aşa au apărut primii angajaţi, iar în câţiva ani au apărut roadele muncii grele, şi afacerea s-a dezvoltat apărând încă un nou bar.

În acest timp se dispare din afacere unchiul meu, rămânând asfel totul în familie. iar în data de 23.02.1993 afacerea schimbându-şi denumirea din "AF" în "Ludy S.R.L.". Între 1992 şi 1996 în paralel cu studierea facultăţii de fizică mie îmi rămân atribuţii de aprovizionare. Înrăutăţeşte situaţia un mare accident de maşină al tatălui meu în urma căruia cade într-o comă de jumătate de an şi are nevoie de supraveghere permanentă. După terminarea anilor de facultate am fost încorporat în armată, pe care în iarna anului 1996 am întrerupt-o, datorită unei mari tragedii şi anume, pierderea mamei mele.

În primăvara anului 1997 începe adevărata dezvoltare. Cu 2 săptămâni înainte de terminarea stagiului militar, am primit de la talăl meu un spaţiu în suparafaţă de 14 mp, pe care pe parcursul a 11 ani este recunoscut şi de succes. În 2002 am deschis primul mimi-market de 100 mp, pe care în 2007 l-am extins. Acesta în timpul lui şi în przenet este unul dintre cele mai moderne magazine din Carei.

În 2003 este urmat de al doilea market, care în 2004 îşi măreşte suprafaţa la 260 mp, aflăndu-se situat în cel mai mare cartier al oraşului Carei.

În acest timp se răspândeşte vestea deschiderii unui punct de trecere a frontierei în apropiere, ceea ce mă face să mă gândesc, că că ar fi timpul să ne extindem obiectul de activitate spre industria turismului şi reuşim să cumpărăm în apropierea graniţei ungare o casă veche ţărănească.

Tot în 2003 apare cel de-al treilea magazin în locul EN-GROS-ului care se mută într-o nouă locaţie modernă.

În 2005 începem realizarea unui greu vis de îndeplinit şi anume construirea Restaurantului West Motel. Imediat la un an, în 2006 deschidem al patrulea magazin de 100 mp în incinta Restaurantului West Motel şi la sfârşitul acestui an, 2007, este urmat de cel mai important restaurantşi motel.

Aşa se naşte la sfârşitul anului 2006 restaurantul şi motelul West Motel Restaurant, care este situat la 7 km de Carei, lângă drumul principal, imediat în apropierea punctului de trecere al frontierei, în sfârşitul satului Urziceni, pe malul pârâului Mogyoros, la marginea regiunii maghiare Nyír, într-o zonă liniştită şi înverzită. Imediat această muncă supraomenească, care nu s-a realizat cu mici investiţii financiare, şi-a adus roadele. La nici împlinirea primului an de la deschiderea magazinului. acesta a trebuit desfiinţat pentru pentru a folosi spaţiul în favoarea restaurantului. După un an de la existenţa lui restaurant poatre găzdui 150 de persoane şi locurile de cazare au ajuns la 25 de camere. La sfârşitul anului 2007 personalul nostru se apropie de 60 de angajaţi a căror profesionalism, temperament şi mulţii ani de experienţă au contribiut la faptul că deja de 4 ani firma noastră se ocupe primul loc în topul firmelor din judeţ, în categoria sa. Am încredere în faptul că cei pe care îi găzduim, ne vor duce mai departe renumele.

Ludescher Norbert


proprietar